افزایش فالوور اینستاگرام - افزایش لایک اینستاگرام
افزایش فالوور اینستاگرام - افزایش لایک اینستاگرام

نحوه حذف حساب کاربری اینستاگرام

نحوه حذف حساب کاربری اینستاگرام

مقدمه

همانطور که در مطالب قبلی بیان شد اینستاگرام برای کاربرانی که میخواهند از اکانت خود در این شبکه خارج شوند دو راه دارد. یکی غیرفعال یا دی اکتیو کردن اکانت و دیگری حذف کامل اکانت. تفاوت این دو گزینه در این است که در اکانت هایی که غیر فعال میشوند قابلیت بازیابی وادامه فعالیت هست و کاربر هر زمانی که بخواهد میتواند به اکانت خود بازگردد و فعالیت خود را طبق گذشته ادامه دهد، اما این قابلیت در اکانت هایی که به صورت دائمی حذف میشوند نخواهد بود و بعد از پاک شدن اکانت هیچ کسی دسترسی به اطلاعات اکانت نخواهد داشت. توجه به این نکته ضروری است که در هر دو حالت (حذف موقت و حذف دائم) اطلاعات اکانت، پست ها و استوری ها برای هیچ کس قابل مشاهده نیست.

اگر به هر دلیلی تصمیم به خروج از این شبکه را دارید، این نکته را مد نظر داشته باشید که در صورت پاک کردن اکانت به صورت دائم، اطلاعات شما به هیچ عنوان قابل بازیابی و بازگشت نخواهد بود. اگر میخواهید توانایی بازیابی اکانت خود را در آینده داشته باشید میتوانید صفحه خود را غیر فعال کنید.

توجه به چند نکته قبل از خروج از حساب کاربری اینستاگرام ضروری است

توجه داشته باشید که با ایمیلی که به این اکانت وارد شده اید نمتوانید اکانت دیگری بسازید. در صورتی که میخواهید از همین ایمیل برای ساخت اکانت دیگری در این شبکه استفاده کنید، در قسمت Edit profile وارد شده و ایمیل مرتبط با اکانت را تغییر دهید.

بعد از پاک کردن اکانت شما به صورت دائم، نه شما و نه کاربر دیگری نمیتواند از نام کاربری استفاده شده در اکانت حذف شده استفاده کند. همانطور که در بالا بیان شد همه اطلاعات مربوط به صفحه شما از دسترس همه کاربران خارج خواهد شد.

چگونه اکانت اینستاگرام خود را حذف کنیم؟

اگر تصمیم خود را برای این کار گرفته اید و میخواهید اکانت خود را برای همیشه حذف کنید. بر روی لینک Delete account Instagram کلیک کنید. پس از ورود به این صفحه مشخصات اکانت خود را وارد کرده و لاگین شوید. بعد از وارد کردن مشخصات صفحه جدیدی مربوط به حذف اکانت شما وارد میشود. در قسمت روبروی Why are you deleting your account? کلیک کنید و یکی از گزینه ها را به عنوان دلیل پاک کردن اکانت خود انتخاب کنید. در قسمت پایینی پسورد اکانت خود را وارد کنید و در انتها بر روی گزینه Permanently delete my account کلیک کنید.

آیا این مطلب مفید و کابردی بوده است؟
در حال ارسال
نظرات کاربر
4 (1 رای)
امتیازات نظرات 0 (0 امتیاز)

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال ارسال