افزایش فالوور اینستاگرام - افزایش لایک اینستاگرام
افزایش فالوور اینستاگرام - افزایش لایک اینستاگرام

پیش نویس کردن یک پست در اینستاگرام

پیش نویس کردن یک پست در اینستاگرام

حتما با واژه پیش نویس در سیستم های پیام رسان مختلف آشنا هستید. اگر در بین پروسه ارسال پیام در یک پیام رسان منصرف شوید و یا پیام را برای ارسال آماده کرده باشید و به هر دلیلی آن را ارسال نکنید پیام به صورت خودکار بعنوان پیش نویش در قسمت چت های شما باقی خواهد ماند.

در قسمت پیام رسان اینستاگرام نیز این قابیلت وجود دارد اما این قابلیت در قسمت اشتراک گذاری پست ها به چه صورتی است. بعنوان مثال تصویری را انتخاب کرده و از فیلتر های تصویر در این برنامه هم استفاده کرده اید و برای تصویر خود یک کپشن هم نوشته اید حالا به هر دلیلی نمیتوانید آن را اشتراک گذاری کنید.

چه کاری انجام دهید تا ویرایش هایی که انجام داده اید حذف نشوند و بتوانید در زمان دیگری آن پست را انتشار دهید. بوسیله این قابلیت میتوان به هر دلیلی که برایتان پیش آمد در هر مرحله ای از اشتراک گذاری پست خود، روند را متوقف کرده و ادامه کار را در زمانی دیگر انجام دهید.

توجه داشته باشید که نمیتوانید قبل از ایجاد هر گونه تغییری در پست مثل استفاده از یک فیلتر خاص، نوشتن کپشن و یا تگ کردن پروفایل خاصی، پست را بعنوان پیش نویس ذخیره کنید.

بعنوان مثال تصویر و یا ویدئویی را برای انتشار در صفحه خود انتخاب میکنید در صورتی که گونه ویرایشی از جمله اضافه کردن فیلتر، استفاده از تگ و نوشتن کپشن بر روی پست خود اعمال کنید.

گزینه Back را بزنید یا بخواهید از صفحه اشتراک گذاری پست خارج شوید پیامی نمایش داده میشود که آیا میخواهید تغییراتی که اعمال شده بعنوان پیش نویس ذخیره شود. با انتخاب گزینه Save Draft پست شما با همه تغییرات اعمال کرده اید به عنوان پیش نویس ذخیره خواهد شد.

پس از آن اگر خواستید میتوانید در صفحه اشتراک گذاری خود در این برنامه پست خود را در ردیف Draft پیدا کنید و با همه ویرایش هایی که قبلا اعمال کرده اید انتشار دهید.

حذف پیش نویس در اینستاگرام

برای حذف کردن پست های پیش نویس شده در برنامه اینستاگرام خود با آیکون بعلاوه به صفحه اشتراک گذاری بروید. در پایین ردیفی با نام Drafts مشاهده میکنید که در مقابل آن گزینه Manage قرار دارد. بر روی این گزینه (Manage) تپ کنید. حالا گزینه Edit را در بالای صفحه جدید در سمت راست انتخاب کرده و پیش نویس هایی که میخواهید آن ها را حذف کنید انتخاب کنید.

پس از آن بر روی گزینه Done در بالای صفحه تپ کنید. پیام جدیدی نمایش داده میشود که برای حذف پیش نویس های خود باید گزینه Discard را انتخاب کنید.

در صفحه Manage همچنین میتوانید با انتخاب یک پست ویرایش بیشتری (اضافه کردن فیلتر، تگ کردن دیگران و یا نوشتن کپشن) بر روی آن انجام دهید و در نهایت با انتخاب گزینه Share میتوانید آن را در صفحه خود منتشر کنید.

آیا این مطلب مفید و کاربردی است؟
در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)
امتیازات نظرات 0 (0 امتیاز)

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال ارسال