مقدمه ( تنظیمات استوری )

یکی از قابلیت های پر کاربرد و پر طرفدار در اینستاگرام استوری است. زمان زیادی از اضافه شد آن به اینستاگرام نمیگذرد ولی در همین مدت کوتاه، میزان محبوبیت این قابلیت در بین کاربران این شبکه چشمگیر بوده. با استفاده از این قابلیت جذاب، میتوان عکس هایی را در مدت زمان 15 ثانیه تبدیل به داستان های کوتاه ، جالب و اثربخش کرد. سادگی محیط، کاربردی بودن آپشن ها و فضای گرافیکی در جلب کاربران به این قابلیت تاثیر زیادی داشته و دارد. در این مطلب قصد داریم به تنظیمات استوری بپردازیم. پس با وی ان اس مگزین همراه باشید.

[tm_spacer size=”lg:30″]

آموزش تنظیمات استوری

در قسمت تنظیمات اینستاگرام بخشی به نام Privacy and Security است که تنظیمات استوری در زیر این بخش با نام Story Control قرار دارد. با تپ کردن بر روی گزینه Story Control وارد بخش تنظیمات استوری میشوید. این تنظیمات که قسمت های مختلفی دارند را به ترتیب در ادامه بیان خواهیم کرد.

[tm_spacer size=”lg:30″]

قسمت Hide Story from (پنهان کردن استوری از فرد خاص)

در این بخش شما قادر خواهید بود استوری های خود را از دید کسانی که میخواهید پنهان کنید. بر روی گزینه People تپ کنید تا وارد لیست مخاطبین خود شوید. در این قسمت هرکدام از مخاطبین خود را که میخواهید استوری های شما را نبیند انتخاب کنید و در پایان با زدن تیک بالا در سمت راست صفحه تائید کنید.  اگر خواستید کسی را از این لیست خارج کنید کافیست تیک مقابل را برداشته و تائید را بزنید.

[tm_spacer size=”lg:30″][tm_image align=”center” image=”5199″ rounded=”25″][tm_spacer size=”lg:10″]
[tm_spacer size=”lg:30″]

قسمت Close Friends ( گروه بندی دوستان نزدیک)

این قابلیت در آپدیت های اخیر اینستاگرام به آن اضافه شده. در این قسمت شما میتوانید از بین مخاطبین دوستان نزدیک خود را انتخاب کنید و زمانی که خواستید یک استوری به اشتراک بگذارید این انتخاب را خواهید داشت که استوری برای همه مخاطبین شما قابل نمایش باشد یا تنها برای دوستان نزدیکتان

[tm_spacer size=”lg:30″][tm_image align=”center” image=”5202″ rounded=”25″]
[tm_spacer size=”lg:30″]

قسمت Allow Massage Replies ( اجازه دادن برای پیام دادن درباره استوری)

این قسمت در زیر دسته دوستان نزدیک قرار دارد ولی بدلیل کاربردی بودن، به صورت جدا توضیح میدهیم. در این بخش شما میتوانید کسانی که درباره استوری شما در قسمت Direct یا همان خصوصی به شما پیام میدهند را محدود کنید. گزینه های موجود در این بخش Everyone بمعنی همه کاربران People You Fallow بمعنی کسانی که شما آنها را فالوو میکنید و Off بمعنی خاموش کردن این قابلیت است. با انتخاب هر کدام از گزینه ها شما مشخص میکنید که چه کسانی میتوانند درباره استوری شما در محیط Direct پیام دهند.

[tm_spacer size=”lg:30″][tm_image align=”center” image=”5210″ rounded=”25″]
[tm_spacer size=”lg:30″]

قسمت Saving ( ذخیره سازی استوری ها)

این قسمت شامل دو گزینه است. گزینه اول  Save to Archiveیعنی با روشن بودن این گزینه، استوری شما در بخش آرشیو ذخیره میشود. قسمت آرشیو برای ذخیره کردن استوری ها و پست ها بدون اشغال کردن فضایی در گوشی کاربر است. گزینه دوم Save to Gallery است که با روشن بودن آن استوری های کاربر به صورت اتوماتیک در گالری گوشی ذخیره میشود.

[tm_spacer size=”lg:30″][tm_image align=”center” image=”5205″ rounded=”25″][tm_spacer size=”lg:10″]
[tm_spacer size=”lg:30″]

قسمت Sharing ( اشتراک گذاری استوری ها)

این بخش دارای سه گزینه است که به ترتیب عبارتند از : Allow Sharing با روشن بودن این گزینه شما اجازه میدهید که دیگر کاربران استوری های شما را بعنوان پیام ارسال کنند. با خاموش بودن این گزینه این دسترسی را از دیگر کاربران میگیرید. Share Your Story to Facebook این گزینه به تازگی در آپدیت های اخیر به این اپلیکیشن اضافه شده. بعد از اضافه شدن قابلیت استوری در فیسبوک این آپشن در تنظیمات استوری اضافه شد تا کاربران بتوانند همزمان استوری خود را در فیسبوک هم به اشتراک بگذارند. Allow Highlights Resharing با روشن بودن این گزینه دیگر کاربران میتوانند استوری هایی که شما هایلایت کرده اید را بعنوان استوری به اشتراک بگذارند و نام و پروفایل شما در آن استوری قرار میگیرد. با خاموش بودن این گزینه این قابلیت برای دیگر کاربران بسته میشود.

[tm_spacer size=”lg:30″][tm_image align=”center” image=”5204″ rounded=”25″]
دیدگاه کاربران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *